Teknisk analyse: Nøkkeltall for gull og råolje

Gull er sakte kanaliserende lavere, etter en blokkert økning de siste tre ukene.

Denne nåværende bevegelsen lavere er usannsynlig å vare; For en haussevisende utsikt for å komme tilbake til lek, ville vi være på utkikk etter en pause over den siste svingen høy på $ 1318. Inntil da er det en god sjanse vi kunne se en annen kortsiktig bevegelse lavere herfra.

Brent samler på tross av kileforstyrrelser

Brent klarte å rally kraftig i går, til tross for de første tegnene på kortvarig svakhet, etter at prisen falt fra et kilemønster.

Med prisen begynner å bli lavere, er det en sjanse vi kunne begynne å se en retracement av $ 66.17- $ 68.15 flytte. Som sådan ville kortsiktige ulemper bli sett på som en kjøpsmulighet, hvor prisen måtte bryte under $ 66.17 for å negere den bullish utsikt.

CFDs og CFD trading er et leveraged produkt og kan resultere i tap som overstiger innskudd. Trading CFDs er kanskje ikke egnet for alle, så vær så snill å sørge for at du forstår risikoen fullt ut og ta vare på å håndtere eksponeringen din.

Gull og Brent har hatt betydelige gevinster for sent. Men selv om det kan være kortsiktige tilbakeslag i spill, virker ytterligere oppe sannsynlig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *